Ben jij er bij op de landelijke Endometriose Dag? En wil je ons helpen?

awarenessIn maart is het van de 4e t/m de 10e de wereldwijde ‘Endometriosis Awareness’ week. In die week organiseert de Endometriose Stichting in Nederland een landelijke endometriose dag op zondag 9 maart, speciaal voor iedereen die endometriose heeft. De dag wordt gehouden in Eindhoven.

Het thema dit jaar is ‘ontdek de verschillende behandelwijzen van endometriose’ en ik ben vereerd dat endometriosedieet.nl (ik  dus) ook gevraagd is om aan deze dag deel te nemen. We zullen er staan met een stand en we geven je daar zoveel mogelijk info en inspiratie over het endometriose dieet. En hopelijk kunnen we dames die er nog niet bekend mee zijn ervan overtuigen hoe goed dit kan werken!

Ik zeg ‘we’ omdat ik via de Endodieet Facebook groep al wat hulp heb gevonden bij deze dag. Helaas moet ik namelijk bekennen dat ik er zelf niet bij kan zijn. Ik vind dit echt heel, heel erg! Ik zit namelijk momenteel in Nepal (ja, of all places inderdaad, en nog zwanger ook, waar ben ik mee bezig?!). Mijn vriend en ik leiden momenteel een reizend leven. Wij verdienen ons inkomen online en kunnen dus overal ter wereld werken, wat we nu dus ook doen 🙂 Hier komt natuurlijk straks verandering in naarmate mijn zwangerschap vordert, en we zijn al aan het nadenken waar we ons gaan vestigen (iets met wat meer comfort, graag!). Maar dit allemaal even ter zijde!

Hulp gezocht!!
Ik ben de 2 dames die hebben aangeboden te helpen met de endometriose dieet stand nu al oneindig dankbaar, omdat het anders gewoon helemaal niet door had kunnen gaan. MAAR ze zouden zeker nog wel wat extra hulp kunnen gebruiken! Vooral tussen de lezingen door die tijdens de dag gehouden worden, wordt het misschien druk in de stand en zijn er veel dames met vragen. De voorbereidingen voor de invulling van de stand zijn al in volle gang en het gaat helemaal leuk worden. Maar als jou het wat lijkt om tijdens deze dag voor enkele uurtjes in de stand te komen helpen, GRAAG! Je hoeft géén expert te zijn, of het dieet al lang te volgen. Het gaat erom dat je JOUW ervaring deelt met andere vrouwen die nog helemaal niet bekend zijn met het dieet.

En: ik heb al een heel erg leuk bedankje in gedachten voor degenen die komen helpen! (nee, geen gratis e-book, het heeft echt waarde!)

Wil je meer weten over de Endometriose dag, kijk dan op de site van de Endometriose Stichting. Je kan je daar ook opgeven. Donateurs betalen €12,50 incl lunch, niet-donateurs betalen €17,50. Er zullen ook andere interessante stands te bezoeken zijn en het duurt van 10.00 tot 16.00. Als afsluiting krijg je een goodiebag waarin ook mijn favoriete smoothie recepten zitten!

Heb je interesse om die dag te helpen? Stuur mij dan (geheel vrijblijvend) een mailtje: heleen@endometriosedieet.nl.