fbpx

Kom je ook naar de endodieet meeting? En andere nieuwtjes!

pippas2Het is weer zover! Ik heb besloten dat het tijd is voor een nieuwe meeting voor iedereen die dat leuk vindt. Vorig jaar organiseerde ik voor het eerst een meeting, dit was ontzettend leuk! Ik wilde dit eigenlijk vaker gaan doen, maar het is er niet van gekomen. Ik organiseer het zondag 8 november.

WIE, WAT, WAAR?

Ik organiseer het op dezelfde locatie, bij het restaurant Pippa’s in Haarlem. Dit is een heel leuk en ruim restaurant waar het eten heerlijk is en veelal biologisch. Ook is er veel endoproof eten (zelfs lekkere raw chocolate cheesecake!). Het zit recht tegenover het station van Haarlem, dus dat is ook handig.

De vorige keer waren er veel die wilden komen maar voor wie Haarlem niet om de hoek ligt. Toch organiseer ik het nu weer in Haarlem, het komt erop neer dat óf ik organiseer het nu weer in Haarlem, óf het komt er voorlopig even helemaal niet van (wegens gebrek aan tijd en focus van mijn kant). Voor mij is dit het makkelijkste en ik weet dat de locatie perfect is. Maar het staat natuurlijk iedereen vrij het ergens anders ook te organiseren! Het is op zondag trouwens meestal koopzondag dus je kan het altijd combineren met een leuk dagje shoppen :-).

Het is voor iedereen die het leuk lijkt. We gaan gewoon gezellig kletsen en lunchen, er is geen programma. Iedereen is welkom! Ik neem de paperback versie van mijn receptenboek mee, dus wie wil kan deze dan kopen met korting voor €20,- (en dus zonder verzendkosten).

WANNEER

Ik organiseer het op zondag 8 november om 12 uur bij Pippa’s in Haarlem. Rond 12.30 gaan we met z’n allen lunchen. Bij het Facebook evenement van de meeting staat de teller op 6, dus er kunnen nog genoeg bij! Heb je geen Facebook, stuur me dan even een mailtje. Je kan hier het Facebook evenement vinden: https://www.facebook.com/events/1019112858110269/

Ander nieuws: e-book receptenboek vernieuwd!

Ik zeg het maar eerlijk, ik had al heel lang een vernieuwde versie van het receptenboek klaarliggen. De paperback versie was namelijk een aangepaste/verbeterde versie van het e-book, maar ik had het e-book zelf nog niet aangepast. Het was even uitvogelen hoe ik iedereen die het e-book heeft aangeschaft de nieuwe versie kon toesturen, maar ik geloof dat dit is gelukt. Mocht je het e-book hebben aangeschaft en niet de nieuwe versie hebben gekregen, stuur me dan even een mailtje. Iedereen die na 10 oktober het receptenboek heeft besteld, heeft de nieuwe versie sowieso meteen ontvangen.

Nog meer nieuws: mijn eigen praktijk: EndoBalance!

Ja dit is eigenlijk best groot nieuws. Ik ben nu officieel Natuurvoedingsadviseur en ik ben mijn eigen praktijk als voedingsadviseur begonnen, uiteraard met als specialisatie het endometriose dieet. Mijn praktijk is speciaal voor vrouwen. Naast endometriose richt ik me op vrouwen die problemen hebben met een hormonale disbalans, darmklachten, vruchtbaarheidsproblemen en zwangerschap en borstvoeding. Consulten vinden plaats bij mij thuis in Haarlem, of via Skype. Meer weten? Neem een kijkje op de site van mijn praktijk EndoBalance.

logo

Dus, wil je het endometriose dieet volgen maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Of volg je het al maar weet je niet zeker of je het goed doet? Ik help je met een persoonlijk plan op maat. Maar ik richt mij niet alleen op voeding, ik weet hoe het is om endometriose te hebben en het kan ook fijn zijn om eens je verhaal aan iemand kwijt te kunnen die je écht begrijpt. Ik weet veel van endometriose en kan je ook op andere vlakken advies geven. Ik kijk ook naar je gehele levensstijl, het emotionele aspect en bijvoorbeeld blootstelling aan hormoonverstorende stoffen.

Het lijkt me erg leuk om ook vrouwen met endometriose persoonlijk te kunnen begeleiden. Wie weet zie ik je binnenkort!

3 reacties op “Kom je ook naar de endodieet meeting? En andere nieuwtjes!

 1. Elena zegt:

  Wat een leuk idee! Die dag is het verjaardagsfeestje van mijn zoontje anders was ik zeker gegaan! Veel plezier!

 2. Marcia Kuiper zegt:

  Beste Heleen,

  Via deze weg wil ik me aanmelden voor de meeting van a.s. zondag 8 november te Pippa’s (facebook kon de pagina van de meeting niet vinden). Ik kom alleen.
  Ook heb ik interesse in je boek. Mocht deze bevallen na er een blik in geworpen te hebben, dan zou ik hem zondag graag willen kopen 😉

  Tot zondag (?).
  Met vriendelijke groet,
  Marcia Kuiper- van den Bogaert

  • Heleen zegt:

   Leuk dat je erbij bent! Ik denk dat de Facebook link alleen werkt als je lid bent van de groep.
   Tot zondag!

Reacties zijn gesloten.