Kom naar de eerste endodieet meeting! En andere nieuwtjes…

zaak-0-jpg20140911-23252-1j7w8cs_featuredAl een hele tijd speel ik met dit idee, het lijkt me zo leuk om eens een meeting met jullie te organiseren! En nu gaat het dan ook eindelijk gebeuren, en al snel! De meeting is voor iedereen met endometriose die het dieet volgt of dat wil gaan doen, of er interesse in heeft. Gewoon, omdat het leuk en gezellig is! 🙂 We komen op een zondag samen voor een heerlijke endodieet proof lunch, in een heel leuk hip, biologisch restaurant in Haarlem. Het ligt recht tegenover het station, dus makkelijk te bereiken met OV.

Wat is het? 
Op zondag 14 december om 12u komen we bij elkaar voor een heerlijke lunch bij Pippa’s. We krijgen een arrangement waarbij we mogen kiezen uit een heerlijke salade (naar keuze, verschillende opties) met glutenvrij brood, we krijgen 2 biologische thee’tjes en een raw berry muffin. De prijs hiervoor is 19,50 per persoon. Er is geen limiet aan het aantal personen dat kan komen, want Pippa’s is vrij groot. Pippa’s is een van mijn nieuwe favoriete eettenten in Haarlem, waar ik woon, en het eten is er ontzettend lekker!

Hoe kan ik me opgeven?
Ik wil wel graag weten wie er allemaal komen, en de mensen van Pippa’s natuurlijk ook. Opgeven kan via Facebook, je moet daarvoor waarschijnlijk wel lid van de Facebook groep zijn (anders had ik een openbaar evenement moeten aanmaken, maar ik weet dat sommigen liever niet willen dat iedereen op Facebook kan zien dat ze endometriose hebben). Dit is de link van het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/315073022011624/. Wanneer je daar aangeeft erbij te zullen zijn, dan rekenen we ook op je komst (tenzij je ziek bent of er een ander noodgeval is natuurlijk).

Zie ik jou zondag 14 december live bij deze endodieet lunch? Ik heb er al heel erg veel zin in!

Ohja, er zijn natuurlijk mensen die dan niet kunnen en voor sommigen is de locatie te ver weg. Geen nood, we gaan gewoon over een tijdje een nieuwe meeting organiseren!

Nieuwe site!
Het zal je al wel opgevallen zijn, maar de site is helemaal vernieuwd! Ik ben er zelf echt heel erg blij mee, ik vind het erg mooi geworden. Hopelijk jij ook. Het is nog niet helemaal af, maar er wordt aan gewerkt. Ook komt er binnenkort op de site een eigen webwinkel voor mijn e-books, zodat de betalingen/bestellingen wat soepeler zullen gaan verlopen (is de bedoeling) en niet meer via Mollie, waarmee er soms problemen zijn.

endo-detox-coverNieuw e-book: endometriose detox
Nog meer nieuws voor wie het nog niet wist, er is een nieuw e-book! Dit is iets wat ik al heel lang wilde ontwikkelen, want ontgiften is naar mijn mening erg belangrijk bij endometriose (en veel andere chronische ziekten). Bij mij heeft het ontzettend veel resultaat gebracht en ik geloof ook dat het mij heeft geholpen natuurlijk zwanger te raken. Ook zorgde het voor veel minder pijn, net alsof alles in mijn lichaam opgeruimder was. Lees hier meer over het detox e-book >

Instagram
Oke nog één heel klein nieuwtje dan. Ik heb voor deze site een Twitter account, maar ik ben eigenlijk helemaal niet meer actief, sorry daarvoor. Ik ben nu wel begonnen met Instagram, dit was eerst mijn persoonlijke account maar is nu mijn endodieet account geworden, zodat ik er leuke foodstagrams van endodieet gerechten en andere healthy plaatjes/quotes/enz kan delen. Je kan me daar dus volgen en ik volg je dan ook zeker terug. Je vindt mijn account hier: https://instagram.com/endobalance.