fbpx

Kom naar de Landelijke Endometriose Dag op 7 maart!

10959456_769284776487775_6117383344560364961_nZoals elk jaar is ook dit jaar de maand maart de maand van endometriose, oftewel de endometriose ‘awareness’ maand om meer bekendheid te geven aan endometriose. Elk jaar tijdens deze maand houdt de Endometriose Stichting de landelijke endometriose dag. En dit jaar ben ik erbij!

De Landelijke Endometriose Dag wordt dit jaar gehouden op zaterdag 7 maart in de VU in Amsterdam. De dag bestaat uit verschillende sprekers die over verschillende onderwerpen komen vertellen en er is een plein met stands. Het duurt de hele dag en er is ook een lunch bij. Ook is er de hele dag de Endolounge waar je kan praten en andere patiënten kunt ontmoeten.

En dan nu het grote nieuws: ik ben een van de sprekers! Ik voel mij zeer vereerd dat ik mag komen vertellen over het endometriose dieet. Ik ben de laatste spreker van de dag om 15 uur. Maar ik sta ook vanaf 12 uur in de endometriose dieet stand.

Wil jij meer weten over endometriose, heb je specifieke vragen over endometriose en wil je graag andere lotgenoten ontmoeten? Kom dan naar de Landelijke Endometriose Dag! Het lijkt me leuk als je komt en als je ook even bij mij in de stand langskomt.

Je kan meer informatie vinden over deze dag op de site van de Endometriose Stichting en op deze pagina kun je kaarten bestellen.

181161015

Een reactie op “Kom naar de Landelijke Endometriose Dag op 7 maart!

  1. Rianne van der Pluijm zegt:

    Ik zo graag willen maar weet niet hoe ik er moet komen., en moet misschien werken.

Reacties zijn gesloten.