fbpx

Kom ook naar de landelijke Endometriose dag (én flashmob!)

1474584_482869081827024_84705738_nVolgende maand is het weer zover, maart is de maand van endometriose, wereldwijd. Zoals elk jaar wordt dan in Nederland door de Endometriose Stichting de landelijke Endometriose dag georganiseerd. Dit jaar op 8 maart in Utrecht. Ben jij erbij?

Endodieet vriendelijk
Op de landelijke Endometriose dag heb je de kans om met echte endometriose specialisten te praten, ook komen er een aantal bekende artsen een lezing geven. Daarnaast zijn er verschillende info-stands en worden er leuke workshops georganiseerd. Wees er dit jaar weer bij, want de dag is helemaal endodieet vriendelijk! Met de lunch wordt rekening gehouden met het dieet, maar ook worden er geweldige kookworkshops gegeven! Namelijk door één van de Endodieet Facebook groepsleden, en wij worden in de groep al warm gemaakt met ontzettend lekkere recepten. Dat belooft dus wat!

Geef je alvast op
Zoals je weet bestaat de Endometriose Stichting helemaal alleen uit vrijwilligsters, allen vrouwen met endometriose zoals jij en ik. Zij doen hun werk voor de stichting naast hun baan. Dit vind ik echt super! Het organiseren van zo’n evenement is niet niks. Ben jij van plan om naar deze dag te gaan? Geef je dan op tijd op via de site, dat is wel zo fijn voor de organisatie! Als je donateur bent (zoals ik) dan krijg je ook nog eens flinke korting. En anders is het een goede reden om donateur te worden! Op de site kun je ook het hele programma bekijken. Klik hier voor meer info >

Er zal ook een loterij zijn waarbij je leuke prijzen kunt winnen, waaronder het Endometriose dieet Receptenboek!

Doe mee met de flashmob!
In maart vragen wereldwijd 50 landen aandacht voor endometriose, en ook Nederland en België doen eraan mee. Op donderdag 13 maart om 14.00 uur wordt daarom in Amsterdam en in Brussel een heuse flashmob georganiseerd. De details daarover wordt nog bekend gemaakt aan iedereen die zich opgeeft. In de VS gaat Sheryl Crow de menigte toezingen! Je kan je op geven via Facebook.

Flashmob Amsterdam: https://www.facebook.com/events/231273303716999/
Flashmob Brussel: https://www.facebook.com/events/809301872420726/

Helaas zal ik niet bij de landelijke dag of flashmobs zijn. Ik zou dit wel heel graag willen, maar zoals sommigen van jullie misschien wel weten, ik woon niet in Nederland. Ik vind dit ontzettend jammer, anders was ik graag naar de landelijke dag gegaan en had ik ook graag info willen geven en vragen beantwoorden. Maar dat is helaas niet anders! Mocht je echter een vakantie naar Thailand in de planning hebben, laat het me dan even weten misschien kom ik je dan wel tegen :-).

Een reactie op “Kom ook naar de landelijke Endometriose dag (én flashmob!)

  1. Annemieke Bakker zegt:

    Jammer, laatste weekend van de carnavalsvakantie in het zuiden. Vrees dat er veel mensen op vakantie zijn ..

Reacties zijn gesloten.