fbpx

Kom je ook naar het Endo Power Event?

Op zondagmiddag 3 juli organiseer ik samen met Diana van Natural Feedback ons eigen Endo Power Event voor alle vrouwen met endometriose. Het is een leuke en leerzame workshopmiddag waar we beiden een workshop zullen geven. We hopen dat deze middag iedereen veel positieve vibes zal brengen en handvatten en nuttige info geven om met het hebben van endometriose om te gaan.

Ik zal eerst een workshop geven over de invloed van voeding op hormonen en endometriose. Er zal ruimte zijn voor vragen en ik zal ook aandacht besteden aan hoe het is om je eetpatroon om te gooien. Daarna zal Diana een workshop geven over het omgaan met het hebben van endometriose. Wij vinden zelf dat dit beide heel belangrijk is en ook veel met elkaar te maken heeft!

De eerste aanmeldingen zijn al binnen maar we hebben genoeg ruimte dus iedereen is van harte welkom. We zullen zorgen voor veel lekkere thee en voor een heerlijke (endodieet-proof natuurlijk) verrassingen!

De workshop is geschikt voor iedereen, het maakt niet uit of je nog niks weet van het dieet, of dat je daar al langer mee bezig bent. De middag zal bestaan uit handige informatie, maar vooral is het iets wat je jezelf cadeau doet. Je ontmoet andere lotgenoten en we gaan ermee aan de slag hoe je op een positieve manier kunt omgaan met alles. 

Je kan je aanmelden via deze pagina, daar kun je ook meteen afrekenen. De kosten voor de hele middag zijn €25,- en het wordt gehouden in centrum Utrecht.

Zie ik je daar op zondagmiddag 3 juli?

endo-power-event-flyer